Rétköz Vagyonértékelő blog.

Lakások, bankok, hitelek, - KORONA

2020. június 21. - Az értékbecslő

Ma egy sokak számára érdekes és aktuális témával szeretnék hozzájárulni, de legfőképp az ingatlant vásárolni vagy épp építeni tervezőknek. Azoknak, akik beruházásukhoz banki hitelt vennének fel, illetve már rendelkeznek kölcsönnel.

hitelezes_1.jpg

Tovább

Félelem kontra ingatlanpiac

Megint egy mostani helyzet inspirálta cikket írok, ígérem a későbbiekben jobban próbálok elhatárolódni a jelenleg is tartó, lassan már mindnyájunk számára elviselhetetlen helyzettől, s más témákat előnyben részesíteni az ingatlanokkal kapcsolatban.
ingatlanpiac_es_a_covid-19.jpg

 

Tovább

Válladon a bérlőd terhe?

Avagy a kijárási korlátozás hogyan érinti a bérlőket és a bérbeadókat?

A mostanra kialakult „korona vírus helyzet”  a magyar lakosság jelentős hányadának – mint tudjuk – komoly nehézséget okoz. A kijárási korlátozás miatt munkahelyek szűnnek meg, ez már most is látható. Persze néhány munkáltató humánusabb megoldáshoz folyamodik, amennyiben megteheti.
berlet.jpg

Tovább

A korona az ingatlanpiacra is rákerült?

Milyen is lehetne az idei év „mérlege”, mint friss, hiszen még csak a harmadik hónapot tapossa 2020. Ennek ellenére vannak már nézőpontok arra vonatkozóan, hogy vajon mire is számíthatunk az idei évben ingatlanok terén a piacon.coronavirus_ingataneladas.jpg

Tovább