Rétköz Vagyonértékelő blog.

Mit raksz a tűzre?

2019. október 06. - Az értékbecslő

Megérkezett az ősz, jön ismét egy fűtési szezon, ki tudja mikortól és meddig tart.
Reméljük a legjobbakat. 
Korszerűsíteni azonban sosincs késő! 
fafutes.png

Tovább

Felértünk a lépcső legfelső fokára!

Ismét kutakodtam, és amit látok, az bizakodásra ad okot a lakásvásárlóknak.

Egy friss felmérés szerint, a fővárosban, szűkebben pedig a belvárosi részen már nem tudnak tovább emelkedni az ingatlanárak.Most már valóban megfelelő árazásra van szükség ahhoz, hogy valaki el tudja adni lakását ezen a városrészen, és nem árt az sem, ha szakértőt hívunk segítségül a tényleg reális vételár megállapításához.
csucson_az_ingatlan_arak.jpg

Tovább

Ha nem fizet a bérlőnk, óriási nagy bajban lehetünk.

Jó hír! Nem muszáj, hogy így legyen!

Ha valaki kiadja a lakását, akkor – nem győzöm eléggé hangsúlyozni – óriási felelőssége van, és fokozottan figyelni kell a szerződésben foglaltakra, rendkívül körültekintőnek kell lenni.
ingatlan_kiadas.jpg

Tovább

Fut a vidék, megállt a főváros?

Aki ismer, tudja rólam, hogy állandóan, kutakodom, keresek és informálódom az ingatlanpiac témakörben, ezzel katalizálva, hogy minél hitelesebb, és minél időszerűbb információkkal tudjak szolgálni hűséges olvasóimnak. Ez a minap sem volt másképp.
videki_arak.jpg

Tovább

TÉNYLEG azonnal?

Ismét tippeket, ötleteket szeretnék adni azoknak, akik eladásra kínálják ingatlanukat.

Az nyilvánvaló, hogy mindenki olyan hirdetést szeretne feladni, ha gyorsan és jó áron szeretné eladni ingatlanát, amely valóban meghozza a várt eredményt. Ennek ugye első lépése a nagyszámú érdeklődés lenne.Az is nyilván való, hogy amikor valaki nyomatékosítja a hirdetésében, hogy a lakás, ház azonnal költözhető, az sokat nyomhat a latba.

ingatlan_ugynok.jpg

Tovább

Mutasd meg, ha el akarod adni!

A döntés megvan, gyerünk!

Amikor megszületett az elhatározás, hogy eladjuk ingatlanunkat, akkor már csak egyetlen választást kell meghoznunk. Mégpedig azt, hogy megbízunk e az értékesítéssel egy ingatlanspecialistát, vagy magunk kívánjuk lebonyolítani az ügyet.
ingatlanos_tanacsok.jpg

Tovább

Nem tudom kizárni az örökségből?!

Mindent vagy semmit?

Talán életünkben az egyik legnagyobb fájdalom, ha szeretteink közül valaki távozik az élők sorából. Aztán, ha ez nem lenne elég, rengeteg esetben előfordul, hogy a trauma mellett még szembe kell néznünk, az öröklés során felmerülő anyagi vitákkal, veszekedésekkel.

orokseg_1.jpg

Tovább

A négy évszak arca ingatlaneladáskor

Régi hiedelem, de beigazolódni látszik, hogy a családi házak a hidegebb évszakok beköszöntével, és főleg télen bizony nem túl kelendőek. Amikor a hirdetéseket böngésszük, már-már egyértelmű, hogy a családi házak eladási árai az őszi időszaktól kezdődően jóval alacsonyabbak.

osz_tel_tavasz_nyar.jpg

Tovább