Rétköz Vagyonértékelő blog.

Értékbecslünk

Eladni, venni a legjobb feltételekkel a legjobb!

Ha nem ért hozzá, jól fog jönni a segítség!

2015. december 31. - Az értékbecslő

 2015-ben ahogy azt már mindenki látja és tapasztalja, rohamosan megnőtt a lakást vásárolni, és a lakásukat eladni kívánók – kénytelenek – száma is. A vásárlásokat megkönnyíti a CSOK – lakásvásárlási program – kínálta számos könnyítés, így szerencsére egyre több család juthat majd saját ingatlanhoz, ami eddig számukra – támogatás hiányában – szinte elképzelhetetlennek tűnt. Az ingatlanjukat eladni kívánók pedig magasabb árat kaphatnak értékükért, mint az tavaly, vagy tavaly előtt lehetséges volt.

6420438_m.jpg

Mégsem könnyű feladat azonban a legmegfelelőbb ingatlan kiválasztása. Rengeteg idő, sok-sok felesleges „körfutás” nehezíti meg a döntést, és nem elhanyagolható, hogy sokszor a nagyszámú eladásra kívánt ingatlan közül nem tudjuk kiválasztani a számunkra megfelelőt. Nem látjuk a buktatókat, nem látjuk ugyan így – sokszor – az előnyöket sem, és döntésünket akár később még meg is bánhatjuk.

Szemben az előrelátó vásárlókkal, akik egy ingatlanirodát bíznak meg a feladattal, mert tudják, hogy ők igazán nagy hozzáértéssel dolgoznak. Az igazi ingatlanos személyes feladatának, egyéni kihívásnak is tekinti, hogy megbízója számára a legjobb lehetőséget biztosítsa, tényleg a tökéletes lakást találja meg számára, igényeit, pénztárcáját maximálisan szem előtt tartva

Egy megfelelő szakképesítéssel rendelkező, szigorú feltételekhez kötött ingatlanközvetítő munkáját, néha a szó szoros értelmében nem lehet megfizetni. Sokan rájöttek már erre, és számuk egyre növekszik azoknak az embereknek, akik pontosan látják ezeket az előnyöket. Az ingatlanszakértők ügyfeleikkel állandó kapcsolatban vannak, bármikor elérhetőek és behatóan tanulmányoznak minden náluk lévő megbízást, az igényeket alapos körültekintéssel mérik fel. 

Így köttetnek olyan üzletek, olyan adásvételi szerződések, mely mindkét fél megelégedésére szolgálnak, elkerülve a kapkodást, kikerülve a tévedéseket és az azzal járó – életre szóló – hibák orvoslását.

Az eredmény, mely előnyös épp úgy eladó, mint vevő számára nem marad el, ha szakértő segítségét is bevonva járunk el, a legjobb ajánlat megtalálásával, melyért sem eladónak, sem vevőnek ki sem kell mozdulnia otthonából. 

Teljes nyugalommal rábízhatják magukat a szakma hozzáértésére, s nem szabad elfelejteni, hogy jutalékot fizetni csak abban az esetben kell, ha sikeres üzlet kötetett.

Mészáros Ferenc
ingatlanszakértő
http://www.ertekbecslunk.hu/
http://www.retkozvagyonertekelo.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekbecslunk.blog.hu/api/trackback/id/tr498172054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása