Rétköz Vagyonértékelő blog.

Értékbecslünk

Tanulj gyorsan! Légy profi az ingatlaneladásban!

2016. november 25. - Az értékbecslő

Nagy örömömre szolgál, hogy sokaknak segíthettem a közelmúltban megjelent könyveimmel az ingatlan értékesítésben, illetve a vásárlásban is. Köszönöm az elismerő szavakat, a rengeteg visszajelzést, melyből kiderült, hogy segítségemmel mekkora előnyökre tettek szert olvasóim - egy szempillantás alatt. Ez és a sok köszönő levél bátorít arra, hogy most – bár rövidebb formában és terjedelemben – ám tömören és lényegre törően egy tanfolyamra invitáljak minden érdeklődőt.

45386780_l.jpg

Ez a tanfolyam pár hét leforgása alatt, igazán nagy segítség lehet mindenkinek, aki bepillantást szeretne nyerni az ingatlan téma titkaiba, esetleges buktatóiba, illetve azoknak, akik most gondolkodnak lakásuk, házuk eladásában.

Úgy gondolom, a legjobb megoldás, ha hetente jelentkezem egy-egy leckével, ami mindig egy adott témában nyújt majd segítséget, fontos tudnivalókat illetve tanácsokat az ingatlan értékesítés témájában.

Próbálok minden leckében tárgyilagos lenni és a kiskapuk, illetve a személyes tapasztalatok ismertetésével segíteni. Rávilágítok majd sok lehetséges variációra, ami felmerülhet az eladás kapcsán, így aztán nem a saját kárunkból kell majd tanulnunk, megszívlelve az iránymutató tanácsokat.

Az ingatlanközvetítés - ahogy az ingatlan értékbecslés is - egy igen bonyolult és igen felelősségteljes szakma. Olyan hivatás, mely magában kell, hogy foglalja a megszerzett tudáson kívül a lelkesedést és az elhivatottságot, de elengedhetetlen feltétele a profizmusnak a nagyszámú tapasztalat is. Hiányában csak papírformát taníthatnánk, az pedig nem vezetne gyors és hatékony eladáshoz, ez minden kétségen felül így van. Nem csak az én szakmámban, mindenhol az életben.

Jöjjön most egy rövid ismertető a tananyagok témáiról:

Első lecke – Első lépés - döntéshozatal

Második lecke – Nem vagy egyedül

Harmadik lecke – Készítsd fel az eladásra – mint menyasszonyt a Menyegzőre!

Negyedik lecke – Az értékbecslés fontossága

Ötödik lecke – A hirdetésfeladás

Hatodik lecke – Kik azok a specialisták?

Hatodik lecke – Az adásvételi szerződés

Hetedik lecke – Eladás után – anyagi vonzatok – titkok nélkül

A nyolcadik és egyben befejező tananyag kérés alapján kerül majd kidolgozásra! Tehát a tanulók döntenek, melyek azok a felmerült kérdések, melyek még számukra megválaszolatlanul maradtak. A tanulók kérésének megfelelően fogom megírni az utolsó „leckét” remélve, hogy ott a homályosan maradt kérdések is egyértelművé válnak.

Az ingatlan téma – nagyon fontos topik. Gyakorlatilag minden ember életében eljön a pillanat, amikor így vagy úgy, de érdekeltté válik személyesen is az ingatlan vételben, vagy eladásban. Az ingatlan eladást segítő információk nagyon hasznosak és rengeteg kellemetlenségtől – s ami talán még fontosabb - jelentős anyagi veszteségtől is megkímélhetik azokat, akik időt szánnak ezeknek az információknak a tanulmányozására.

Ezért indítom most útjára ezt a kis gyorstalpaló tanfolyamot.

Oklevelet, illetve egyéb elismerő nyilatkozatot, vagy bizonyítványt nem áll módomban kiállítani, ám remélhetőleg ennek hiányában is megéri velem tartani ebben a pár hétben és teljesen térítésmentesen elsajátítani az ingatlaneladás sok-sok fortélyát.

Úgy vélem, egy hét mindig elegendő lesz ahhoz, hogy jól átrágjuk a tanfolyam anyagát, az azzal kapcsolatos tudnivalókat elraktározzuk, hogy a következő héten könnyebben befogadjuk az új leckét.

Fontos megemlítenem, hogy a weboldalamon csak úgy, mint ezen a tanfolyamon a szöveges tartalmak és blog-ok, illetve a letölthető tanulmányok a saját szerzői tulajdonomat képezik, és jogi védelem alatt állnak. Ezeket a tartalmakat kizárólag csak személyes információszerzésre használhatja fel az olvasó, annak terjesztése, vagy másolása tilos.

A jogsértésekkel kapcsolatban a szerzői jogról szóló törvény (jelenleg 1999. évi LXXVI. számú tv), a polgári jogi törvény (jelenleg módosítás alatt, korábban 1959. évi IV. tv.), valamint, a weboldalon található feltételek és jognyilatkozat, egyéb kikötések vonatkoznak.

Hamarosan jelentkezem az első leckével, addig is szívesen várok bármilyen ötletet, hozzászólást, vagy kérdést, haladjunk együtt, célirányosan!

Mészáros Ferenc
ingatlanszakértő
http://www.ertekbecslunk.hu/ 
http://www.retkozvagyonertekelo.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekbecslunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3911997736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása