Rétköz Vagyonértékelő blog.

Értékbecslünk

Az ingatlanértékesítés sikerkalauza!

Így add el az ingatlanod!

2016. május 18. - Az értékbecslő

Megírtam az első könyvemet!

Könyvem abból a célból készült, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik tapasztalatlanul állnak az ingatlanos témák forgatagában, akik nem tudnak dönteni, hogyan fogjanak hozzá az értékesítéshez.
 

Abban is szeretnék segítséget nyújtani, hogy láthatóvá váljanak a buktatók épp úgy, mint a megfontolt döntésből adódó előnyök. Ezeket az előnyöket lehet, hogy adott pillanatban nem mérjük fel kellőképpen, nem gondolunk a hosszú távon bekövetkező igencsak pozitív hatásokra. Remélem, hogy ennek a „tanácsadó” könyvecskének a beható tanulmányozásával, sokkal több tisztességes és mindkét fél számára előnyös adásvételi- szerződés köttetik. 

 

Könyvemmel az értékesítéshez hiányzó tudást, tapasztalatot próbálom pótolni, mert ha már rászántuk magunkat, hogy eladjuk az ingatlanunkat jó, ha magát a procedúrát megfontoltan kezdjük el. 

 

Nem lebeszélni akarom az Olvasót, hogy ne próbálja egyedül az ingatlanértékesítést, hanem meggyőzni szeretném, hogy merjük igénybe venni ingatlanszakértő segítségét, mert annak is megvannak az előnyei.Mert ez is egy szakma! Ahogy a villanyszerelés is. Ahogy a fűtésszerelés is. Hozzáértés nélkül, egyiket sem próbáljuk elvégezni egy esős, vasárnap délután. Mégis elvégzendő feladat, ezért szakértő segítségét vesszük igénybe hozzá.

Ennyire egyszerű ez. Az értékbecslésnek az ingatlanközvetítésnek köszönhető anyagi előny már nem mondható „konyhapénznek” bőven túlmutat azon.

 


 

Könyvem ára 2.490.-ft, MIOSZ tagoknak kedvezményesen 2000.-ft. ajánlom.

 


Megvásárolható a MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) Titkárságvezetőjénél Egresi Zsuzsannánál, 1137 Bp. Radnóti Miklós u. 34. titkarsag.miosz@gmail.com tel: 06 30 703 5808

 

Üdvözlettel / Best regards / Mit freundlichen Grüßen

Mészáros Ferenc
ügyvezető igazgató

+36 30 914 1585
info@retkozingatlan.hu

Rétköz Vagyonértékelő Kft.
1118 Bp. Rétköz utca 51.

Lakossági: www.ertekbecslunk.hu
Vállalkozásoknak: www.retkozvagyonertekelo.hu

   Mi szakértéseinkkel értéket adunk Önnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekbecslunk.blog.hu/api/trackback/id/tr698728762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása