Rétköz Vagyonértékelő blog.

Értékbecslünk

Most érdemes vásárolni!

Rohamos emelkedés a balatoni ingatlan árakban!

2015. július 24. - Az értékbecslő

Mint ahogy az napjainkban erősen tapasztalható, az ingatlanok árai szinte hétről-hétre magasabbak. Nincs ez másképp a Balaton régiójában sem, sőt mondhatjuk, hogy itt még nagyobb áremelkedés tapasztalható, mint az ország más területein. Ez úgy tűnik, hogy a tulajdonosoknak jó hír, a vásárolni kívánók számára viszont okot ad a mielőbbi döntésre, ha ők is balatoni ingatlanban gondolkodnak.

Miért van ez így?

Talán azért, mert a magyar tenger vízminősége, az egyre színvonalasabb szolgáltatások évről – évre nagyobb számban vonzzák ide mind a hazai, mind a külföldről érkező nyaralókat, turistákat. Ennek megfelelően kevesebb a kiadó apartman, kis ház, de akár még egy – egy szobát is nehezen találunk nyáron. Felmérések mutatják, – de egy internetes böngészés során, saját szemünkkel is tapasztalhatjuk – hogy terezett nyaralásunk helyszínét már hónapokkal az indulás előtt le kell foglalnunk. Ha ezt nem tesszük meg, esélyünk sem lesz szállást találni, főleg a kiemelt időszakokban. Ilyenek például a főszezon teljes egésze, illetve a Balaton parti rendezvények, a naptári ünnepnapok, hosszú hétvégék.

shutterstock_25460581.jpg

Még nem késő az üdülőrészen ingatlant szerezni!

Ideje tehát elkezdeni keresgélni, ha a közeljövőben Ön is a Balatoni nyaralók egyikének a tulajdonosa szeretne lenni. Érdemes felkeresni egy ingatlan irodát, ahol a felkészült szakemberek hathatós segítséget nyújthatnak, kellő lokalizációs ismerettel rendelkezve. Adatbankjukban számos – a legszélesebb igényt kielégítő – balatoni ingatlan szerepel, megkímélhetjük magunkat a felesleges utánajárástól, az ezzel járó időveszteségtől. Annyi a dolgunk, hogy elképzeléseinket papírra vetve az ingatlanosra bízzuk a keresést, szűrést és ajánlatai alapján, vele együtt, csak a számunkra legmegfelelőbbet keressük fel személyesen.

Ha Ön már rég óta vágyott egy nyaralóra, hogy családjával minden évben gondtalanul pihenhessen, szálláskeresés nélkül, netán befektetésnek szán egy balatoni apartmant, és havi jövedelmét kívánja ezzel kiegészíteni – vagy biztosítani – most még lehetősége van elfogadható áron vásárolni.

Mészáros Ferenc
ingatlanszakértő
http://www.ertekbecslunk.hu/
http://www.retkozvagyonertekelo.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekbecslunk.blog.hu/api/trackback/id/tr97651918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása