Rétköz Vagyonértékelő blog.

Értékbecslünk

Az ingatlanértékesítés sikerkalauza címmel írt korszakalkotó könyvet Mészáros Ferenc, a MIOSZ elnökségi tagja.

Így add el az ingatlanod!

2016. május 05. - Az értékbecslő

A MIOSZ, mint szervezet napról napra azon dolgozik, hogy visszaszerezze az ingatlanközvetítői szakmának az őt megillető megbecsülést. Ebből a munkából veszi ki a részét az elnökségünk egyik tagja, Mészáros Ferenc is, aki gondolt egy nagyot és elhatározta, hogy a megszokottól eltérő módon hívja fel a figyelmet ennek a szakmának a fontosságára. Nem kis fába vágta a fejszéjét, hiszen mindezt egy könyv megírásával vitte véghez. A regény formába öntött mű a “Az ingatlanértékesítés sikerkalauza - Így add el az ingatlanod! - Őszinte gondolatok és válaszok a hazai ingatlanértékesítésrőlcímet kapta.

1_konyv1-borito-3d-latvany-01.jpg


Megkerestük Ferencet, hogy meséljen nekünk a könyv megírásáról.

Milyen cél vezérelte a könyv megírásakor és kiknek szánja elsősorban ezt a kis ingatlanközvetítői útikalauzt?

 Könyvem abból a célból készült, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik tapasztalatlanul állnak az ingatlanos témák forgatagában, akik nem tudnak dönteni, hogyan fogjanak hozzá az értékesítéshez.

Abban is szeretnék segítséget nyújtani, hogy láthatóvá váljanak a buktatók, épp úgy, mint a megfontolt döntésből adódó előnyök.

Ezeket az előnyöket lehet, hogy adott pillanatban nem mérjük fel kellőképpen, nem gondolunk a hosszú távon bekövetkező igencsak pozitív hatásokra.

Remélem, hogy ennek a „tanácsadó” könyvnek a beható tanulmányozásával sokkal több tisztességes és mindkét fél számára előnyös adásvételi- szerződés köttetik.

 

Mit gondol, aki elolvassa a könyvet, az egyből meg is nyithatja az ingatlanközvetítői irodáját? 

Nem akarom ingatlanközvetítőkké kiképezni, de lebeszélni sem az Olvasót, hogy ne próbálja ki egyedül az ingatlanértékesítést, hanem meggyőzni szeretném, hogy merjünk igénybe venni  az ingatlanszakértő segítségét, mert annak is megvannak az előnyei. 
Mert ez is egy szakma! Ahogy a villanyszerelés is. Ahogy a fűtésszerelés is. Hozzáértés nélkül egyiket sem próbáljuk elvégezni egy esős, vasárnap délután.

Mégis elvégzendő feladat, ezért szakértő segítségét vesszük igénybe hozzá.

Ennyire egyszerű ez. Az értékbecslésnek, az ingatlanközvetítésnek köszönhető anyagi előny már nem mondható „konyhapénznek”, bőven túlmutat azon.

 

Mikortól és hol lesz kapható a könyve?

Könyvem megjelenését 2016. május 06-08 között a Millenárison a Portfolió által megrendezésre kerülő lakásvásárra időzítettem, ahol értékesíteni és dedikálni fogom könyvemet.
Itt szeretném meg köszönni az értékesítésben segítő ingatlanjog.hu-nak, hogy standján árulhatom könyvemet.

A könyv az eladási céljára készülő weboldalról - a www.ingatlanoskonyv.hu –ról - is megrendelhető lesz. 
Az értékesítést segíteni akarom az www.ertekbecslunk.blog.hu –n megjelenő cikkeimmel, illetve a facebook marketingemmel. 
Könyvesbolti árusítását nem tervezem, helyette inkább az évente többször is megrendezésre kerülő lakásvásárokon, közvetlenül szeretném elérni az érdeklődőket.

A könyv ára 2490Ft. A MIOSZ tagok kedvezményesen megvásárolhatják 2000Ft-ért a MIOSZ Titkárságvezetőjénél Egresi Zsuzsannánál, 1137 Bp. Radnóti Miklós u. 34.
titkarsag.miosz@gmail.com tel: 06 30 703 5808

 
 Mindenkinek ajánljuk ennek a hiánypótló műnek a megvásárlását, aki kicsit is érdeklődik az ingatlanértékesítés iránt, vagy éppen el szeretné adni a lakását. Nap mint nap találkozunk olyan ügyfelekkel, akik akár fél éven keresztül is próbálták eladni az ingatlanjukat, de végül mégis egy megbízható ingatlanközvetítői irodában kötöttek ki. Nekik, és a hasonló cipőben járó tulajdonosoknak is szól ez a könyv, mely remélhetőleg náluk is meg fogja gyorsítani az eladást. Ezzel kapcsolatban  a magunk részéről azt tudjuk tanácsolni, hogy mindenképpen érdemes igénybe venni egy szakképzett ingatlanos segítségét.

 

Szerző: Máté Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekbecslunk.blog.hu/api/trackback/id/tr678687982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása