Rétköz Vagyonértékelő blog.

Értékbecslünk

Az ingatlan vásárlás sikerkalauza

Így vedd meg álmaid otthonát!

2016. szeptember 18. - Az értékbecslő

 

 

Megírtam második könyvemet!

 AZ INGATLAN VÁSÁRLÁS SIKERKALAUZA
Így vedd meg álmaid otthonát!
Könnyebb megálmodni egy házat, vagy egy saját lakást, mint megvásárolni!

 

Testvérként jött a világra, az eladóknak szóló útmutató mellé, melyet nagy örömömre, szakmai elismerés támogatott.

Idén elkészült első kis könyvem – szerénytelenség nélkül állíthatom –nagy sikert aratott olvasóim, és nem különben a szakma körében, amit ezúton is tisztelettel köszönök minden érintettnek!

Nem kis elismerés ez számomra, ami meghatódottsággal tölt el. Számomra bizonyítást nyert, hogy a kis könyvnek van helye az ingatlan-irodalomban, kvázi tanácsokra, hasznos tudnivalókra igen is szüksége van a lakásukat, házukat eladni kívánó embereknek.

Mivel mindkét oldalnak megvannak az igazságai, mivel mindkét oldalnak buktatói is vannak, ezért nem lehet másképp bemutatni egyiket sem egy icipici elfogultság nélkül. Megtisztelő számomra, hogy megjelenhetek ezzel a könyvecskével, melyben most az ingatlant vásárolni kívánóknak szolgálok tanácsokkal, ötletekkel, fontos tudnivalókkal.


Nos, valóban nagy boldogsággal töltött el a tudat, hogy ezek szerint az – általam már amúgy is megtervezett – vásárlói útmutatónak is lehet majd létjogosultsága.


Ennek reményében, és bízva abban, hogy segítségére lehetek most a „játékmező” másik térfelén lévő lelkes szurkolótábornak, megírtam, és mára el is készült ez a kis könyv, ezúttal az ingatlanvásárlók kalauzolására.


Köszönöm tehát Önnek, hogy kezében tartja, köszönöm a barátaimnak, ismerőseimnek, kollégáimnak, akik már első könyvem megírása előtt is biztattak és ma is mellettem állnak, mi több, szakmai elismerésüket is fogadhattam.


Bízom benne, hogy sikerült jó pontokat szereznem az ingatlanszakmának az eddig talán szkeptikus olvasóknál is, és közelebb kerültünk ahhoz az igazsághoz, mely szerint:
Tényleg egy hajóban evezünk!

Könyvem megjelenését szept. 30 - okt. 02 között, a Lurdy Ház, 1097 Bp. Könyves K. krt. 12-14, tartandó Lakásbörzére időzítettem. Ahol lehetőségem lesz könyvem dedikálással egybekötött értékesítésére.


Mindkét könyvem ára 2.490.-ft./db, MIOSZ tagoknak kedvezményesen 2000.-ft./db ajánlom.

Csomagban olcsóbb: Ha mindkét könyvemet megveszed akkor csak 4.000.-ft., MIOSZ tagoknak 3.500.-ft.


Megvásárolható a MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) Titkárságvezetőjénél Viski Nóránál, 1126 Bp. Orbánhegyi út 14. titkarsag.miosz@gmail.com tel: 06 70 325 9893

 

Üdvözlettel / Best regards / Mit freundlichen Grüßen

Mészáros Ferenc
ügyvezető igazgató

+36 30 914 1585
info@retkozingatlan.hu

Rétköz Vagyonértékelő Kft.
1118 Bp. Rétköz utca 51.

Lakossági: www.ertekbecslunk.hu
Vállalkozásoknak: www.retkozvagyonertekelo.hu

   Mi szakértéseinkkel értéket adunk Önnek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekbecslunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6111722097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása